Пеевски призова България да върви уверено по евроатлантическия си път

Делян Пеевски с новогодишно пожелание
Сподели публикацията:

„Встъпването в новата година носи заряд за ново начало. Нека в тази година мирът да възтържествува над войните, защото това е най-великата ценност на нашето време“, заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.  Той призова България да върви уверено по евроатлантическия си път, преодолявайки препятствията с разум и сила.

„Нека бъдем озарени с мъдрост в решенията си и работим за хората и благото на България. Да е честита, здрава и мирна Новата 2024-та година! Вярвам, че най-хубавото предстои!, допълва Делян Пеевски.

През последната година Пеевски се откроява с прозападната си реторика, като не пропуска в изказванията си да наблегне на евроатлантическия път на България. Призивите му към ДАНС да противостои на руското влияние у нас редовно са начелни места в медиите. В парламента, заедно с ГЕРБ, той се опита да форсира премахване на дерогацията за руския петрол за срок от три дни, обвинявайки опонентите си, че не искат откъсване от енергийната зависимост от Русия.

Преди дни Пеевски сигнализира службите за екип на забранената в ЕС руска телевизия „Русия 1. След негова остра реакция беше спряно и интервю с руския посланик у нас Елеонора Митрофанова по БНР.

Сподели публикацията:

Свързани новини

Спорт

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *